Heli jolla on kädessä roskapihdit.

Nyt kaikki mikkeliläiset keräämään roskia! Ehdotin joku aika sitten kaupunginkirjastolle että voisivat hankkia valikoimaan roskapihtejä, ja tänään kirjastokäynnillä huomasin toiveeni toteutuneen! Viikon kerrallaan saa siis ahkeroida näillä (pihtejä on lainattavina useammatkin). Idean tähän ehdotukseen sain Roska päivässä -ryhmästä Facebookissa.

Ihan mahtavaa, kun kaikkea ei tarvitse ostaa itse, vaan voi lainata! Kirjastostamme saa lainaksi myös mm. seuraavia:
– sup-lauta
– pesisvälineet, lentopallo, koripallo, jalkapallo
– monia soittimia, kuten kitara ja ukulele
– frisbeegolf-kiekot
– mölkky
– erilaiset käsityötarvikkeet
– porakone
– verenpainemittari

Koko listan näet tästä linkistä. 

Aiemmin tein ehdotuksen lainattavista kangaskasseista (jotta kenenkään ei tarvitse ostaa muovikassia jos tulikin lainattua paljon kirjoja) ja sekin toteutui. Olen itse myös lainannut muun muassa poran askartelua varten sekä paksut neulepuikot. 

Mikkelissä on loistavat kirjastopalvelut, joten niitä kannattaa käyttää, puolustaa ja kehittää – ja kiittää!