Mukana tukemassa

Kiitos kaikille kuntavaalikampanjaani vuonna 2021 eri tavoin tukeneille!

Tällä sivulla olevat tekstit ovat peräisin kampanja-ajalta.

Ystävälläni Helillä on elämänarvot kohdallaan. Hän toimii etenkin ympäristön, oikeudenmukaisen yhteiskunnan sekä erityisesti lasten ja nuorten puolesta. Heli osaa tehdä yhteistyötä ja tarkastella asioita eri näkökulmista. Hän on aatteellinen ihminen, jolla on arkijärkeä ja suuri sydän. Heliä tarvitaan.

Soile Laukkanen
Nuorisopsykologi

Lähdimme Helin kanssa mukaan kuntapolitiikkaan yhtä aikaa, vuoden 2017 kuntavaaleissa, Heli Mikkelissä, minä Jyväskylässä. Sitä ennen olen tuntenut Helin yhdistystoiminnan kautta. Heli tarttuu tarmokkaasti tehtäviin, jotka hän on luvannut ottaa hoitaakseen. Hän on huolellinen ja määrätietoinen ja luulen, että elämä on opettanut hänet myös paljon keskimääräistä sinnikkäämmäksi. Viestijänä Heli ymmärtää, kuinka tärkeää on toimia ja viestiä avoimesti. Jos asuisin Mikkelissä, olisi helppo päätös äänestää numeroa 232.

Raisa Ojaluoto
FM, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Ihailen Helin suoraselkäisyyttä, rehellisyyttä ja rohkeutta ajaa hänelle tärkeitä asioita. Heli on oikeudenmukaisuuden ja kestävän kehityksen puolestapuhuja.

A.M. Frost
Kirjailija

Helin vahvuudet politiikassa liittyvät hänen tapaansa etsiä ratkaisuja aineistolähtöisesti ja yhdessä muiden kanssa. Heli haluaa tehdä päätöksenteosta osallistavaa ja ymmärettävää. Heli panostaa siihen, että polittinen viesti ja keskustelu saavuttaisi yhä useamman jo ennen kuin päätökset on tehty. Helin sisällöntuotannon osaaminen ja selkeän kielen käyttö viestinnässä tuo päätöksenteon taustat ja perustelut saavutettavaksi yhä useammalle. Pidän erityisesti siitä, että tämä tapahtuu ennakoiden. Helin osaamisen ja ahkeruuden myötä politiikka ei jää pienten piirien asiaksi vaan on aidosti yhteistä. Sosiaalisen median avulla ja monien verkostojen aktiivisena toimijana Heli tavoittaa suuret määrät ihmisiä, joten Helin toiminta on vaikuttavaa. Heliä seuraamalla saa tietoa monista teemoista usein ennen muita – hänen reagointikykynsä on kriisiviestijätaustankin vuoksi ensiluokkaisen nopeaa. Arvostan tätä piirrettä Helissä.

Virva Korpinen
Saavutettavasta viestinnästä ilahtuva kuntalainen ja Helin kirittäjä

Heli on viestinnän rautainen ammattilainen ja lisäksi hän on kouluttautunut myös YAMK-yhteisöpedagogiksi. Heli on hyväsydäminen ihminen, jolla on laaja asiantuntemus ja hän tarttuu toimeen. Heli on perusluonteeltaan aktiivinen ja hän on esikuvani yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Ella Näsi
Entinen työ- ja opiskelukaveri, kuntavaaliehdokas Tampereella

Olen tehnyt Helin kanssa töitä yhdessä 17 vuotta. Heli on rautainen viestinnän ammattilainen, joka osaa keskittyä olennaiseen, ennakoida ja astua toisten ihmisten saappaisiin. Päätöksentekijänä Heli ottaa huomioon faktat, mutta näkee myös ihmiset niiden takana. Hän tekee sitkeästi töitä sen eteen, että maailma olisi oikeudenmukaisempi paikka. Valinta on helppo, äänestän numeroa 232.

Kati Hoffren
viestintä- ja markkinointisuunnittelija

Heli on tyyppi, joka tarttuu toimeen ja hoitaa asian maaliin saakka. Arvostan sitä, että kaupunginvaltuutettu vastaa viesteihin ja ottaa esitetyt asiat hoitoonsa, mikäli mahdollista. Heli on aktiivinen toimija niin töissä, luottamustehtivässä kuin ihanien poikien äitinä. Hänellä on elämänkokemuksen kautta tullutta ymmärrystä mm. perheiden erityistilanteisiin ja näen tämän merkittävänä näköalana, jos ja kun Mikkeliä halutaan kehittää perhemyönteiseen suuntaan. Heli on myös aktiivinen avoimen viestinnän eteenpäinviejä – sitä kohti Mikkelin päätöksentekoa tulisi kehittää edelleen.

Susanna Sillanpää
Yrittäjä, sosionomi YAMK, työnohjaaja, pelinikkari