Oletko miettinyt kuntavaaleihin ehdolle lähtemistä, mutta päätös on jäänyt junnaamaan? Tässä muutama sananen sinulle:
Neljä vuotta sitten lähdin ehdokkaaksi kuntavaaleihin, vaikka minulla ei ollut mitään kokemusta puoluepolitiikasta. Kun pääsin vaaleissa läpi, kyllä jännitti! Mutta vihreässä ryhmässä on ollut hyvä olla, kaikki auttavat ja neuvovat toisiaan -jokaisella on omat vahvuutensa, jotka hyödynnettään ryhmän parhaaksi. Olen oppinut ekan kauden aikana todella paljon kuntapolitiikasta ja olen nyt uudelleen ehdolla, jotta pääsisin ihan täysillä käyttämään niitä oppimiani asioita ja edistämään vihreiden arvojen toteutumista Mikkelissä. Kuntapoliitikkona kenenkään ei tarvitse, eikä pidä, olla ”valmis”, vaan nimenomaan avoin oppimaan uutta. Tuu siis sinäkin rohkeasti mukaan mahtavaan porukkaan!
Tämän minun tekstini ja muita mikkeliläisten vihreiden kannustussanoja voit lukea MiSeVin Facebook-sivulta.
Ehdokasasettelu päättyy 9.3., joten vielä on hyvin aikaa lähteä ehdolle! Jos sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä! Autan kyllä.
Heli kuulokkeet päässä