Kuka päättää lasten puolesta? Mitä on lapsivaikutusten arviointi ja miksi sen pitäisi olla tärkeä osa päätöksentekoa myös Mikkelissä?

Keskustelemme varhaiskasvatuksesta ja lapsen oikeuksista suorassa verkkolähetyksessä maanantaina 3.5. klo 18-19. Mukana keskustelemassa ovat Mannerheimin Lastensuojeluliiton johtava asiantuntija Esa Iivonen, joka on valtakunnallisesti tunnustettu osaaja lapsivaikutusten arvioinnissa, sekä Mikkelin Seudun Vihreiden kuntavaaliehdokkaat Nina Jussi-Pekka, Elina Jäntti ja minä.

Tule rohkeasti kuulolle! Voit lähettää kysymyksiäsi etukäteen kommentoimalla tätä julkaisua tai suoran lähetyksen aikana sen kommenttikentässä. Yleisöllä ei ole teknisesti mahdollisuutta käyttää puheenvuoroja lähetyksen aikana, mutta poimimme kommentit ja kysymykset viestikentästä.

Suora lähetys on katsottavissa Mikkelin Seudun Vihreiden Facebook-sivulla ja siitä tulee myös tallenne katsottavaksi jälkikäteen.

Kerrothan tästä myös kavereillesi!